Σύγχρονα συστήματα ηλεκτροφωτισμού στον Ασπρόπυργο

Τον δημόσιο φωτισμό του Ασπροπύργου αναβαθμίζει ο Δήμος, με την τοποθέτηση λαμπτήρων LED και την αλλαγή εξ ολοκλήρου του συστήματος λειτουργίας των στύλων ηλεκτροδότησης.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση και τοποθέτηση εξ ολοκλήρου του συστήματος λειτουργίας (καλώδια, λαμπτήρες) των στύλων ηλεκτροδότησης της οδού Θρασυβούλου, από το ύψος του Αστυνομικού Τμήματος έως τη Λεωφόρο Ειρήνης (πρ. ΝΑΤΟ), ύστερα από διαγωνισμό. Συνολικά έγιναν παρεμβάσεις σε 75 στύλους ηλεκτροφωτισμού, ενώ οι παλαιότεροι λαμπτήρες αντικαταστάθηκαν με νέους LED, ισχύος 35 Watt.

Άμεσο αποτέλεσμα του έργου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, είναι η μείωση εκπομπής CO2 (διοξειδίου του άνθρακα), ο άμεσος εντοπισμός βλαβών και η ρύθμιση της φωτεινότητας, σε μια απ’ τις πιο κεντρικές αρτηρίες της πόλης.

Παράλληλα, οι ηλεκτρολόγοι του Δήμου Ασπροπύργου, προχώρησαν σε εξ ολοκλήρου αντικατάσταση των φθαρμένων καλωδίων των στύλων ηλεκτροφωτισμού σε πλατείες και παιδικές χαρές, καθώς και στην τοποθέτηση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας ισχύος 23Watt, στην περιοχή Θερμοκήπια, στον ευρύτερο συνοικισμό της Γκορυτσάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής