Στην Εσθονία για τη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της CPMR ο Απόστολος Κατσιφάρας

Στην Περιφέρεια Πάρνου της Εσθονίας βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προκειμένου να συμμετάσχει σήμερα στη συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της CPMR.

PACIFIC-SUN

Στη διάρκεια των εργασιών  πρόκειται να συζητηθούν θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μεταξύ άλλων θα αναλυθεί το μείζον ζήτημα που αφορά  το μέλλον της πολιτικής συνοχής της Ε.Ε., αλλά και ο προϋπολογισμός της Ε.Ε., ζήτημα στο οποίο ο κ. Κατσιφάρας είναι μεταξύ των εισηγητών.

Πρόκειται να αναφερθεί στη  διαμόρφωση μίας Πολιτικής Θέσης της Διαμεσογειακής Επιτροπής για το μέλλον της Εδαφικής Συνεργασίας στη Μεσόγειο, που θα συζητηθεί και θα λάβει τελική έγκριση στις 28 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Διαμεσογειακής Επιτροπής για το 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

«Περιλαμβάνει μια δέσμη συστάσεων και ενδιαφέρουσες σκέψεις σχετικά με τρία μελλοντικά σενάρια για τη βελτίωση της οργάνωσης των Προγραμμάτων Εδαφικής Συνεργασίας σε Μεσογειακό επίπεδο» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μια θέση που θα σταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στα θεσμικά της όργανα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής