Στη Λήμνο η Χριστιάνα Καλογήρου

Σύσκεψη με τον Έπαρχο Λήμνου Βαγγέλη Γιαρμαδούρο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας  Κώστα Αδαμίδη και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Λήμνου, παρουσία της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Λέσβου Αφροδίτης Κουρογένη, είχε η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.

PACIFIC-SUN

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης λήφθηκαν αποφάσεις σχετικές με το χρονοδιάγραμμα και τον συντονισμό έργων και μελετών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί καθώς και των τεσσάρων νέων έργων που έχουν δημοπρατηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία υπογραφής σύμβασης. Ειδική συζήτηση επίσης έγινε για την πορεία της διαδικασίας προκήρυξης νέων μελετών που αφορούν σημαντικές υποδομές ανάπτυξης για το νησί της Λήμνου.

Πρόκειται για νέα έργα, όπως συντήρηση επαρχιακών οδών νήσου Λήμνου, προϋπολογισμού 1.238.500 ευρώ, τη βελτίωση οδικής ασφάλειας σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου Λήμνου, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, αποκατάσταση βλαβών και συντήρηση φράγματος Κοντιά Λήμνου, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ και συντήρηση οδικού δικτύου Αγίου Ευστρατίου, προϋπολογισμού 20.000 ευρώ.

Τα έργα εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την επίβλεψη του αντίστοιχου  Τμήματος της Π.Ε. Λήμνου.

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δήλωσε: «Σταθερά προσηλωμένοι στην προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών και παράλληλης δημιουργίας προϋποθέσεων ανάπτυξης του αγροτικού και τουριστικού τομέα, υλοποιούμε σημαντικά έργα για το νησί της Λήμνου, αλλά και για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του». 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής