Στα έργα του Δήμου Πετρούπολης ο Σπύρος Τζόκας

Ο αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας, ολοκληρώνοντας τον κύκλο επισκέψεών του στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας, επισκέφτηκε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή λίγο πριν τη δημοπράτηση στην Πετρούπολη,  και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε με το Δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο, και υπηρεσιακούς παράγοντες, τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου,  τον παιδικό σταθμό στο Ο.Τ 914, του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει η κατασκευή.

Επίσης, επισκέφτηκε το Καμίνι, ένα μνημείο της σύγχρονης βιομηχανικής  ιστορίας, το οποίο και πρόκειται να αποκατασταθεί και αξιοποιηθεί με πόρους της Περιφέρειας, καθώς και περιοχές της Αγίας Τριάδας, όπου πρόκειται να ανακατασκευαστούν δρόμοι από μπετόν με έντονη κατωφέρεια.

Ο αντιπεριφερειάρχης, μετά τις επισκέψεις και από τη συζήτηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου, παρουσία Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων και αφορούσε στην πορεία των έργων που έχουν ενταχθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία  των έργων, και για τον προγραμματισμό των υπολοίπων.

Από την Περιφέρεια Αττικής σημειώνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης και άμεσα θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις ζημιών από πλημμύρες καθώς και αποτρεπτικές επεμβάσεις που θα αντιμετωπίσουν νέα πιθανά φαινόμενα.

Επίσης, εξέφρασε για μια ακόμη φορά  την πρόθεσή του να ενταχθούν άμεσα  οι ώριμες μελέτες του Δήμου που αφορούν σε έργα υποδομής και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, στο νέο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής