Σοφία Λευθεριώτου: Στόχος μας να επανέλθουν οι κάτοικοι σε θέση «πρωταγωνιστή» και όχι «αιμοδότη»

Αγαπητές φίλες και φίλοι, το τελευταίο διάστημα ακούγεται όλο και συχνότερα η φράση «κατεβαίνουνε και βλέπουμε», από τα αρχηγεία υποψηφίων δημάρχων, που μέχρι σήμερα, αν και έκαναν «συχνές στάσεις» στην πόλη, δεν γνωρίζουν τα προβλήματα που βιώνουμε εμείς οι κάτοικοι και τα παιδιά μας.

PACIFIC-SUN

«Περαστικοί» που βρήκαν πρόσφορο έδαφος σε μία παραμελημένη περιοχή από τις τελευταίες θητείες για επαγγελματική αποκατάσταση, ηθική ανάταση και την απόκτηση προσώπου «σωτήρα» και «παράγοντα». Κάποιοι από αυτούς, απλώνουν πανό από άκρη σε άκρη στις εισόδους της πόλης, άλλοι γεμίζουν την πόλη με προεκλογικά φυλλάδια και άλλοι χρησιμοποιούν τον τίτλο του δήθεν ανεξάρτητου…αν και για κακή τους τύχη τα κομματικά επιτελεία πρόλαβαν να δηλώσουν τη στήριξή τους.

Και κάπου εδώ ερχόμαστε στο ερώτημα γιατί επέλεξα να συστρατευτώ ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον δήμαρχο Στέφανο Βλάχο και γιατί να στηρίξετε την Ανεξάρτητη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Πετρούπολης.

Γιατί αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν χρειάζεται να γεμίσουμε τις εισόδους και τις πυλωτές των οικιών σας, ούτε τα πεζοδρόμια και τα έργα που κατασκευάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια από τον δήμαρχο Στέφανο Βλάχο με προεκλογικές υποσχέσεις, όπως κάνουν άλλοι υποψήφιοι.

Γιατί το πρόγραμμά μας είναι συγκεκριμένο και εφαρμόσιμο και για την επόμενη θητεία. Ένα πρόγραμμα που δεν περιορίζεται σε έντονους και πολλά υποσχόμενους τίτλους, αλλά αποτελεί τη συνέχεια των σχεδίων και των έργων που έμελλαν να είναι και τα τελευταία που έγιναν στην πόλη.

Βρισκόμαστε λίγες Κυριακές πριν την δική σας απόφαση και το πρόγραμμα μας έχει αναλυθεί λεπτομερώς. Περιλαμβάνει μέτρα για την καθαριότητα, τους χώρους πρασίνου, τα πεζοδρόμια, το κυκλοφοριακό, την ασφάλεια στην πόλη. Τη στήριξη και την ανακούφιση των ασθενέστερων. Τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου υγείας. Την ενίσχυση και βελτίωση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Περιλαμβάνει τη δημιουργία 2ου ΚΑΠ στο «Νησάκι». Την πρόσβαση στο Αττικό Νοσοκομείο μέσω της οδού Τεμπών. Την πρόσβαση στην Αττική Οδό. Την κάλυψη WiFi σε όλη την πόλη. Την επίσπευση έλευσης του Μετρό. Τη συντήρηση και σωστή διαχείριση των αθλητικών υποδομών. Τον επανασχεδιασμό και επαναπροσδιορισμό του Φεστιβάλ. Τη διαφάνεια και ενημέρωση των πολιτών για τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής.

Το πρόγραμμά μας έχει στόχο να επαναφέρει τους κατοίκους της Πετρούπολης σε θέση «πρωταγωνιστή» και όχι «αιμοδότη», που χρεώνεται με υπέρογκα δημοτικά τέλη δίχως αντίκρισμα.

Η απάντηση σε αυτές τις εκλογές πρέπει να είναι μαζική απέναντι στην στασιμότητα της παρούσας διοίκησης και απέναντι στους υποψήφιους της μίας σεζόν. Στηρίζουμε την Ανεξάρτητη Δημοτική Ενωτική Κίνηση Πετρούπολης για μία Πετρούπολη ξανά στο προσκήνιο, για μία πόλη φιλική καθαρή και ασφαλή για εμάς και τα παιδιά μας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής