Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος

PACIFIC-SUN

Πέθανε σε ηλικία 65 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη που έδινε με τον καρκίνo, ο πρώην δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος.

Ο Μίμης Φωτόπουλος γεννήθηκε στα Γρεβενά στις 29 Ιανουαρίου 1959. Ήταν ένας άνθρωπος που υπηρέτησε για χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με σημαντικότερο σταθμό την εκλογή του ως δήμαρχος Δέλτα την περίοδο 2015-2019 και πιο πρόσφατη τη θητεία του ως γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης από το 2019 έως το 2022 -επί δημαρχίας Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Η Δήμαρχος Γερακίνα Μπισμπινά δήλωσε σχετικά: «Σήμερα ο Δήμος Δέλτα θρηνεί. Συντετριμμένη ενημερώθηκα πριν από λίγο την απώλεια του πρώην δημάρχου μας, του Μίμη Φωτόπουλου. Παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε τον τελευταίο ένα χρόνο με την επάρατο νόσο, ο Μίμης έφυγε, αφήνοντας την αυτοδιοίκηση και εμάς όλους πιο φτωχούς, πιο μόνους.

Παραμένοντας ώς την τελευταία στιγμή στις επάλξεις του καθήκοντος, έφυγε από κοντά μας έχοντας υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση από πολλές θέσεις και πόστα, δίνοντας πάντα αγώνες για το καλό του τόπου του, για το καλό του Δέλτα.

Θέλω και οφείλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, για την αδιάκοπη στήριξη και την καθοδήγηση του καθ’ όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, παρά την επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας του. Υπήρξε στήριγμα και πολύτιμος σύμβουλος. Σε ευχαριστώ από καρδιάς! Αντίο Μίμη! Αντίο Δήμαρχε! Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ελένη και στις κόρες του Ιωάννα και Δήμητρα. Να είστε περήφανες για αυτόν!»

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τρίτη στις 16:30 στο Ανατολικό του δήμου Δέλτα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής