Ο Δήμος Πειραιά παραχωρεί στις επιχειρήσεις πρόσθετο κοινόχρηστο χώρο τραπεζοκαθισμάτων

PACIFIC-SUN

Ο Δήμος Πειραιά δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους ή κατόπιν ραντεβού, για την παραχώρηση ατελώς κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, πέραν του αναλογούντος και προβλεπόμενου στην άδεια χρήσης 2021, με βάση τον νόμο 4795/2021.

Σε περίπτωση που η παραχώρηση δωρεάν πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου δεν είναι δυνατή, μπορούν τα τέλη που αντιστοιχούν στη διάρκεια της χρήσης του κοινόχρηστου χώρου να μειωθούν έως 50% αναλογικά με τη μείωση του αριθμού των τραπεζοκαθισμάτων, επίσης με την υποβολή σχετικής αίτησης ηλεκτρονικά ή κατόπιν ραντεβού.

Η δωρεάν παραχώρηση πρόσθετου κοινόχρηστου χώρου θα έχει διάρκεια έως τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, με τα σχετικά δικαιολογητικά,  μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Πειραιά, στον εξής σύνδεσμο: www.piraeus.gov.gr, επιλέγοντας τη διαδρομή: «Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Ηλεκτρονικές Αιτήσεις προς το Τμήμα Εσόδων».

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων  στα τηλέφωνα: 213 2022202-3, από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 9:00 έως 13:30.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής