Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS και για ακόμη μία φορά πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε κλιμάκιο του δήμου προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και παιχνίδια.

PACIFIC-SUN

Τα αγαθά είχαν συγκεντρωθεί το προηγούμενο διάστημα από τις προσφορές των δημοτών, σε δράσεις του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, με τελευταία εκείνη που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το 9ο και 10ο Δημοτικό Σχολείο και το 9ο Νηπιαγωγείο της πόλης.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου ξεναγήθηκε στους χώρους του Παιδικού Χωρίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδιά, εθελόντριες μητέρες και τους υπεύθυνους του Χωρίου της Βάρης.

«Συνεχίζουμε και ενισχύουμε με κάθε δυνατό τρόπο, σε κάθε δυνατή ευκαιρία την συνεργασία που έχουμε ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο με τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Είμαι χαρούμενη, γιατί οι Ηρακλειώτες έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία και ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα βοήθειας προς τα Χωριά, τα οποία, με την σειρά τους συνεργάζονται μαζί μας για να υλοποιήσουμε στην πόλη μας προγράμματα ενδυνάμωσης των σχέσεων μέσα στην οικογένεια και την σχολική κοινότητα», σχολίασε η Μαρία Παντερή.

 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής