Ο Δήμος Αλίμου προωθεί εναλλακτικό πάροχο ενέργειας

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αλίμου, αναφέρει ότι «έπειτα από Διεθνή Διαγωνισμό και διαδικασίες περίπου 1,5 έτους, γίνεται ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που προμηθεύεται φθηνότερο ρεύμα από εναλλακτικό πάροχο».

PACIFIC-SUN

«Σύμφωνα με τη Σύμβαση που υπογράφτηκε, ο Δήμος Αλίμου θα αγοράζει πλέον ηλεκτρικό ρεύμα από την ιδιωτική εταιρεία, έναντι φθηνότερου τιμολογίου, εξοικονομώντας ετησίως μέχρι 120.000 ευρώ», προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο Δήμος Αλίμου παράλληλα, ενημερώνει, ότι «στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η εταιρεία δημιούργησε ειδικό πακέτο προσφοράς για τους κατοίκους του Αλίμου, με πολλά προνόμια και έκπτωση μέχρι 26% στην τιμή του ρεύματος».

Ταυτόχρονα στην ανακοίνωση δίνει τρόπους επικοινωνίας, αλλά και την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας, ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι «για το ειδικό πακέτο προσφοράς για τους κατοίκους του Αλίμου, με πολλά προνόμια και έκπτωση μέχρι 26% στην τιμή του ρεύματος».

Ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει ότι «αρκετοί δήμοι έχουν ήδη ζητήσει από το Δήμο Αλίμου ενημέρωση – συνεργασία, ώστε να προχωρήσουν σε αντίστοιχη διαδικασία – διαγωνισμό για προμήθεια φθηνότερου ηλεκτρικού ρεύματος από εναλλακτικό πάροχο».

Θα συμφωνήσω με το Δήμο Αλίμου ότι είναι η πρώτη φορά… δήμος να παρέχει υπηρεσίες διαφήμισης σε ιδιωτική εταιρεία, πόσο μάλλον σε έναν ιδιωτικό πάροχο ενέργειας. Επόμενη ενέργεια του Δήμου Αλίμου, θα είναι να σταματήσει τους δημοτικούς υπαλλήλους και να δώσει όλες τις υπηρεσίες σε ιδιωτικές εταιρείες;

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής