Νίκος Πέππας: Το 2019 να είναι έτος Νικηφόρο για την Ελλάδα και την Αττική μας

«Το 2018, ήταν ένα έτος μεγάλων πληγών για την πατρίδα μας. Το 2018, η Ελλάδα μας απώλεσε εθνική κυριαρχία και παραχώρησε ιστορία και πολιτισμό εξυπηρετώντας τυχοδιωκτικές πολιτικές των διοικούντων», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική - Γιώργος Πατούλης», Νίκος Πέππας.

PACIFIC-SUN

«Το 2018, ήταν ένα έτος μεγάλων πληγών για την πατρίδα μας. Το 2018, η Ελλάδα μας απώλεσε εθνική κυριαρχία και παραχώρησε ιστορία και πολιτισμό εξυπηρετώντας τυχοδιωκτικές πολιτικές των διοικούντων», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με την παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική – Γιώργος Πατούλης», Νίκος Πέππας.

«Δεν φτάνει όμως αυτό. Για το λαό μας η ύφεση έγινε πιο άγρια και οι κοινωνικές δομές και η πολιτική προστασία κατέρρευσαν. Ως απόδειξη η βιβλική καταστροφή στην Αττική μας, που άφησε πίσω εκατοντάδες νεκρούς και κατεστραμμένες πόλεις», πρόσθεσε.

Ο κ. Πέππαςευχήθηκε: «το 2019, να είναι έτος αλλαγής και δημοκρατικής επανάστασης για την επιστροφή στην κανονικότητα. να είναι το έτος που οι πολίτες θα πάρουν την τύχη στα χέρια τους και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για Νίκες απέναντι στο λαϊκισμό και την ανικανότητα».

«Ειδικά για την πολύπαθη Αττική μας, εύχομαι το 2019 να φέρει τη Νέα Νικηφόρα Αρχή που τόσο έχει ανάγκη, με ομόνοια και κοινωνική συναίνεση», συμπλήρωσε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής