Μελετίου: Απευθύνω προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες του Ασπρόπυργου

«Οφείλω να συγχαρώ όλες τις δημοτικές παρατάξεις, γιατί οι εκλογές στον Ασπρόπυργο έγιναν σε κλίμα  απόλυτης νομιμότητας και σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ασπροπύργου, Νίκος Μελετίου.

PACIFIC-SUN

«Αισθάνομαι ειλικρινά την ανάγκη να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους χιλιάδες συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν πρώτο συνδυασμό με ποσοστό 48%. Το ότι η δεύτερη παράταξη έλαβε λιγότερο από το μισό του δικού μας ποσοστού δείχνει ξεκάθαρα το ποιος είναι ο μεγάλος νικητής της πρώτης Κυριακής», σημείωσε.

Ο κ. Μελετίου συνέχισε λέγοντας: «ξεκινάμε από σήμερα τον αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση του β΄ γύρου την προσεχή Κυριακή, απευθύνοντας προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες του Ασπρόπυργου».

«Με δεδομένο το σεβασμό στις απόψεις και θέσεις όλων των συνδυασμών που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο, ζητάμε τώρα την ψήφο κάθε συμπολίτη μας. Θεωρώ πως οι επιλογές είναι ξεκάθαρες, όπως και το συμφέρον του Δήμου και των κατοίκων. Όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!», επεσήμανε ο κ. Μελετίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής