Κυριάκος Κουτρούλης: Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τη δημοτική εξουσία για να βολεύεις ημετέρους

Σκληρή κριτική στο έργο της δημοτικής αρχής Ηρακλείου Αττικής άσκησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πνοή Ηράκλειο» και υποψήφιος δήμαρχος Κυριάκος Κουτρούλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουτρούλης επέρριψε ευθύνες στη διοίκηση του δήμου, διότι όπως είπε δεν υλοποίησε κανέναν από τους τέσσερις βασικούς προεκλογικούς της στόχους (διάνοιξη Κύμης, ανάπλαση λεωφόρου Ηρακλείου, υπογειοποίηση Μελίνας Μερκούρη, απόκτηση κτήματος Φιξ).

Ο ίδιος κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για καθυστέρηση στις ασφαλτοστρώσεις, για κόψιμο δέντρων που βαπτίζει κλαδέματα και για κακή διαχείριση των ανταποδοτικών τελών, που έχει ως αποτέλεσμα οι δημότες Ηρακλείου Αττικής να επιβαρύνονται με τον υψηλότερο Φόρο Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων στην Αττική και με πολύ υψηλά δημοτικά τέλη.

«Μόνο με τα 700.000 ευρώ που βρήκε στο ταμείο των ανταποδοτικών τελών από την προηγούμενη δημοτική αρχή θα έπρεπε η τωρινή διοίκηση του δήμου να μειώσει κατά 15% τα δημοτικά τέλη. Αντ’ αυτού προχώρησε σε δύο μειώσεις 10% και 10% τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς ουσιαστικά η ίδια να κάνει τίποτα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Κουτρούλης.

Τέλος, ο κ. Κουτρούλης επιτέθηκε στη δημοτική αρχή για το θέμα των προσλήψεων στις δημοτικές επιχειρήσεις του δήμου, καταγγέλλοντας ότι χρησιμοποιεί τη δημοτική εξουσία για να βολεύει ημετέρους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής