Κρούσμα κορονοϊού σε μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου ένας μαθητής σε τμήμα της Γ΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Βριλησσίων.

PACIFIC-SUN

Άμεσα ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ από τη Διεύθυνση του Σχολείου, ενώ με απόφαση της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης αναστέλλεται από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και για 14 μέρες (έως και τις 5 Οκτωβρίου) η λειτουργία του τμήματος Γ1 της Γ΄ Τάξης.

Ενημερώθηκαν από τη Διεύθυνση του Σχολείου οι οικογένειες των παιδιών που φοιτούν στην Γ΄ Τάξη και θα παραμείνουν στα σπίτια τους οι μαθητές και η εκπαιδευτικός του συγκεκριμένου τμήματος.

Έγινε η διαδικασία αναγνώρισης και καταγραφής των στενών επαφών του παιδιού, στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο καθώς και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, αθλητικές, κλπ.

Με τη λήξη του σχολικού ωραρίου πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένη εταιρεία, την οποία έχει μισθώσει ο Δήμος, απολύμανση σε όλους τους χώρους του 6ου Δημοτικού Σχολείου. Επισημαίνεται ότι η διεξαχθείσα απολύμανση δεν επηρεάζει τη σημερινή λειτουργία του σχολείου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής