Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας των Δήμων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών

PACIFIC-SUN

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και ο Δήμος Φιλιατών ανταποκρινόμενοι στο καθολικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για την απόδοση της χερσαίας ζώνης και κατόπιν αδικαιολόγητων καθυστερήσεων στην υλοποίηση εξαγγελιών και δεσμεύσεων από τους αρμόδιους φορείς, πρόκειται να προβούν, στο πλαίσιο της διεκδίκησης της χερσαίας ζώνης του λιμένα Ηγουμενίτσας, σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 25 Ιουνίου θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των Δημαρχείων Ηγουμενίτσας και Φιλιατών για την εξυπηρέτηση κοινού και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας στις 14:00.

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου θα παραμείνουν κλειστά τα Δημαρχεία Ηγουμενίτσας και Φιλιατών για την εξυπηρέτηση κοινού, ενώ θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση στο Λιμάνι Εσωτερικού, όπου θα γίνει και συμβολικό κλείσιμο από τις 9:00 έως και τις 11:00.

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το κλείσιμο του Λιμένα Εξωτερικού . Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και συλλογή – συγκέντρωση υπογραφών (ηλεκτρονικά και φυσικά) σε κείμενο που θα συνταχθεί από την επιτροπή συντονισμού των κινητοποιήσεων και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Δήμων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής