Ιαβέρης: Η οδήγηση θεωρείται άθλημα με κοινωνικές προεκτάσεις

PACIFIC-SUN

Εκδήλωση – σεμινάριο με θέμα την ασφαλή οδήγηση και τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή, διοργάνωσε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, Νικόλαος Μελετίου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και την ευαισθητοποίηση των νέων μαθητών των Λυκείων του Δήμου στο Κινηματοθέατρο «Γαλαξίας».

O Τάσος Μαρκουΐζος «Ιαβέρης», μιλώντας στα παιδιά είπε χαρακτηριστικά ότι, η οδική ασφάλεια αρχίζει από το σπίτι και ότι από εκεί τα παιδιά μαθαίνουν να κυκλοφορούν σωστά, μέσω της παιδείας που τους προσφέρει η οικογένεια.

Τόνισε ότι, η οδήγηση θεωρείται άθλημα με κοινωνικές προεκτάσεις και ότι στόχος, μέσα από αυτό το σεμινάριο, είναι να καταλάβουν οι νέοι πως το να γίνεις «σωστός» οδηγός, δεν είναι παιχνίδι.

Επίσης, με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών, για μείωση των χρηματικών προστίμων στις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ανέλυσε τη συμπεριφορά των Ελλήνων οδηγών, παρουσιάζοντας με ποσοστά τις παραβατικές συμπεριφορές, τονίζοντας ότι, αυτή η κίνηση όχι μόνο θα αυξήσει τα ποσοστά των τροχαίων ατυχημάτων αλλά θα προκαλέσει έναν ακήρυχτο «οδικό» πόλεμο.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής