Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας στο 9ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης στην Πάτρα

PACIFIC-SUN

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δημήτρης Παπαστεργίου εκπροσώπησε την ΚΕΔΕ στο 9o Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Regional Growth Conference) που διεξάγεται το τριήμερο 3-5 Ιουνίου στην Πάτρα. Στο συνέδριο συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ συμμετείχε στη θεματική ενότητα «Οι Στόχοι Ευρωπαϊκής Στρατηγικής και Ανάπτυξης» μαζί με τους: Δημήτρη Σκάλκο, Γενικός Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ, Νεκτάριο Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολο Τζιτζικώστα, Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας – ENΠE, Frederic Vallier, Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης (CEMR) και Ελένη Μαριάνου, Γενική Γραμματέα της Διάσκεψης Παράκτιων Περιφερειών (CPMR)

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε για μία ακόμη φορά τον διακριτό ρόλο που πρέπει να έχει η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε κάθε φάση, από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ και την ανάγκη να διευθετηθούν όλα τα προβλήματα συνεννόησης που υπήρξαν στο παρελθόν. Ο κ. Παπαστεργίου επεσήμανε την ανάγκη για την παροχή τεχνικής βοήθειας στους Δήμους έτσι ώστε να γίνει διασπορά των έργων με ώριμες μελέτες σε όλη την Ελλάδα
ώστε να μην χαθεί μια μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής