Γρηγόρης Κατωπόδης: Ζητώ ισχυρή εντολή από την 1η Κυριακή

Την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη των συνδημοτών του από τον πρώτο γύρο των επικείμενων δημοτικών εκλογών ζήτησε ο δήμαρχος Βύρωνα και εκ νέου υποψήφιος Γρηγόρης Κατωπόδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

PACIFIC-SUN

Έχοντας εκπαιδευτεί σε συνθήκες απλής αναλογικής, εξαιτίας της πρώιμης ανεξαρτητοποίησης μερίδας στελεχών του Συνδυασμού του που είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια της πλειοψηφίας, ο κ. Κατωπόδης δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο προγραμματικών συνεργασιών ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το ψηφοδέλτιο του είναι σημαντικά ανανεωμένο σε σχέση με το 2014, χωρίς κάποια κομματική σημαία, αλλά σε συγκεκριμένη προοδευτική κατεύθυνση προς τα αριστερά.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής του αρχής ο Γρηγόρης Κατωπόδης σημείωσε πως αφού αντιμετώπισε τα τεράστια χρέη που κληρονόμησε, έριξε ιδιαίτερο βάρος στην κοινωνική πολιτική με την εξασφάλιση 4 προγραμμάτων από την Περιφέρεια Αττικής, για την ενίσχυση των πλέον ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Για την επόμενη μέρα, ο δήμαρχος αποκάλυψε πως βασικές του προτεραιότητες είναι η ανάδειξη της ιστορίας του Δήμου Βύρωνα μέσω της λειτουργίας μουσείου στο παλιό δημαρχείο, η ψηφιακή αναβάθμιση της πόλης, η βελτίωση του συγκοινωνιακού, οι αναπλάσεις χώρων και η αντιμετώπιση της ανεργίας, σε συνδυασμό με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής