Γ. Πατούλης: Καλή επιτυχία στους μαθητές – Πιστεύουμε και επενδύουμε στη νέα γενιά

PACIFIC-SUN

Καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις με την ελπίδα να αποδώσει τα προσδοκώμενα αυτή η «πρώτη σημαντική δοκιμασία της ζωής τους», επιβραβεύοντας τόσο τους ίδιους όσο και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, εύχεται ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, σε δήλωσή του με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Η επίτευξη του στόχου της εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση, αναμφίβολα, είναι ένα σπουδαίο γεγονός για κάθε μαθητή. Είναι όμως μόνο ένα από τα πολλά σκαλοπάτια που καλείται κάποιος να ανέβει στον δρόμο του και -ευτυχώς- δεν είναι μόνο αυτό που καθορίζει την πορεία στη ζωή», επισημαίνει ο περιφερειάρχης.

«Η σημερινή ημέρα να σας βρίσκει γεμάτους αυτοπεποίθηση, προκειμένου να αγωνιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις για να καταφέρετε την επιβράβευση των κόπων σας με την εισαγωγή σας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα», προσθέτει.

Ο κ. Πατούλης εκφράζει την πεποίθηση ότι όλοι οι μαθητές έχουν εργαστεί με μέθοδο και υπομονή ώστε με καθαρό μυαλό να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους νοιώθοντας το «αίσθημα υπερηφάνειας που αναδύεται από κάθε αγώνα για την πραγμάτωση των ονείρων και των στόχων ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Διαβεβαιώνει ότι η αγάπη και η θετική σκέψη μας τους συντροφεύουν, ενώ εκφράζει και την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους «ισχυρούς συμμάχους τους σε αυτήν την προσπάθεια», τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

«Πιστεύουμε και επενδύουμε στη δύναμη της νέας γενιάς, η οποία είναι το μέλλον της Ελλάδας. Ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη εποχή που διανύουμε, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ νέες ιδέες και δημιουργικά μυαλά που θα οδηγήσουν τη χώρα στην ανάπτυξη», τονίζει ο περφερειάρχης Αττικής και υπογραμμίζει: «Δική μας υποχρέωση είναι να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαγγελματική αποκατάστασή τους και να καταφέρουν να μείνουν στην Ελλάδα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με συγκεκριμένα προγράμματα και καινοτόμες πρωτοβουλίες, θα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά της χώρας, που σηματοδοτεί την ελπίδα για να πάει καλύτερα αυτός ο τόπος. Όλοι μαζί οφείλουμε να φτιάξουμε μία καλύτερη κοινωνία για τα παιδιά μας. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής