Επίσκεψη Σπ. Τζόκα στα έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής στο Περιστέρι

Τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί καθώς και εκείνα που βρίσκονται σε εξέλιξη ή δημοπράτηση στο Περιστέρι και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής, επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρος Τζόκας.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και τον αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Βασίλη Μπέτση το γήπεδο του Ηφαίστου, όπου σε πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και άλλων τεχνικών εργασιών σε αυτό.

Με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Παναγιώτη Λύκο, πήγε στα σημεία όπου έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε κεντρικούς αλλά και περιφερειακούς δρόμους του Δήμου, καθώς και σε παιδικές χαρές που πρόκειται να ανακατασκευαστούν. Επίσης συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τη νέα προγραμματική σύμβαση που ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο και αφορά στην ασφαλτόστρωση των κεντρικών οδών Θηβών και Κων/πολεως.

Τέλος, με το Δημοτικό Σύμβουλο και υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών Αλέξανδρος Πλέστη, επισκέφτηκε το νέο Κολυμβητήριο του Δήμου Περιστερίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα ολοκληρωμένα έργα και για τον προγραμματισμό και την πορεία των υπολοίπων και επανέλαβε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα υλοποιήσει οποιαδήποτε ώριμη μελέτη στο πλαίσιο των βασικών αρχών της, που θα βελτιώσει περαιτέρω την καθημερινότητα των πολιτών

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής