Ενωτικό «προσκλητήριο» Δ. Στεργίου για ισχυρή αυτοδιοίκηση στο Δήμο Πεντέλης

Την υποψηφιότητά του για Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πεντέλης έθεσε στη διάθεση του Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, ο Γιώργος Τζεβελέκας, ο οποίος ήταν υποψήφιος του Συνδυασμού «Πεντέλη εν Δράσει» στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανταποκρινόμενος στο ενωτικό προσκλητήριο για την ανάδειξη της μεγάλης αυτοδιοικητικής παράταξης.

PACIFIC-SUN

Ο Γιώργος Τζεβελέκας δήλωσε ότι τα σοβαρά θέματα – προβλήματα της Νέας Πεντέλης, το Γήπεδο Ποδοσφαίρου, η απομάκρυνση των πυλώνων, η Λαϊκή Αγορά, το Σχέδιο της περιοχής 25ης Μαρτίου, το κυκλοφοριακό, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός απαιτούν λύσεις που μόνο μία ισχυρή Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να εγγυηθεί ότι θα δοθούν. Θεωρώ των εαυτό μου υπηρέτη των συμπολιτών μου και όχι αφεντικό και έτσι τον υπηρετώ και θα συνεχίσω.

Στην Πεντέλη τα τελευταία χρόνια, συνέχισε ο Γιώργος Τζεβελέκας, έχει αναδειχθεί μία από τις ισχυρότερες αυτοδιοικητικές προσωπικότητες στην Ελλάδα ο Δημήτρης Στεργίου- Καψάλη με την οποία οφείλουμε όλοι υπερβαίνοντας μικροκομματικές λειτουργίες, συμφέροντα και εγωκεντρικές προσεγγίσεις να συστρατευτούμε για το καλό του τόπου μας.

Ο Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης αποδεχόμενος την υποψηφιότητα του Γεωργίου Τζεβελέκα στο Συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία δήλωσε ότι αποτελεί τιμή για τον Συνδυασμό και τον ίδιο, ελπίδα για τον τόπο η υποψηφιότητα του Γεώργιου Τζεβελέκα και εγγύηση προσφοράς για την Νεοπεντελική κοινωνία. Η γνώση του δια βίου του τόπου, των ανθρώπων και των προβλημάτων τους, το ίχνος της δια βίου ενασχόλησής του με τα κοινά στην Νέα Πεντέλη στα αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα κυρίως ως Πρόεδρος του Νεοπεντελικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου αφιλοκερδώς σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησε εγγυώνται την προσφορά του.

Κλείνοντας ο Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης δήλωσε με έμφαση ότι για την Δημοτική Συμμαχία το πνεύμα συναινέσεων που επιβάλλει μετεκλογικά ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι με την εφαρμογή της απλής αναλογικής θα εφαρμοστεί προαιρετικά προεκλογικά στο Δήμο Πεντέλης από την Δημοτική Συμμαχία με συγκλίσεις- συναινέσεις σε αρχές, κανόνες, προγράμματα ώστε να προέλθει ισχυρή Διοίκηση και να αποφευχθούν μετεκλογικά κλυδωνισμοί που θα οδηγήσουν το Δήμο σε ακυβερνησία, τέλμα και διαπλοκή.  Με βάση το εκλογικό σύστημα του Κλεισθένη οι κοινωνίες επιλέγουν Δήμαρχο την πρώτη Κυριακή και την δεύτερη Κυριακή ακυβερνησία και διαπλοκή.

Πάνω σε αυτή τη βάση η Δημοτική Συμμαχία δήλωσε ότι θα εργαστεί την προεκλογική περίοδο σε ανοικτό προσκλητήριο στελεχών και ευρεία διαβούλευση θέσεων και προγραμμάτων με την Κοινωνία για μια ισχυρή τοπική Αυτοδιοίκηση στο Δήμο Πεντέλης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής