Εγκαινιάστηκε η 17η ανθοκομική έκθεση του Δήμου Αιγάλεω

Το Σάββατο 18 Μαΐου εγκαινιάστηκε η 17η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω στο άλσος «Μπαρουτάδικο», η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Ιουνίου. Η εκδήλωση άνοιξε με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αιγάλεω, ενώ στο πλαίσιο των εγκαινίων έγινε και η παρουσίαση του νέου πιλοτικού προγράμματος ΕΣΠΑ διαχείρισης βιοαποβλήτων.

PACIFIC-SUN

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα 4 είδη νέων κάδων (μεταλλικός καφέ κάδος συλλογής 1100 lt, που βρίσκεται ήδη σε αρκετά σημεία του Δήμου, πλαστικός κάδος συλλογής 360 lt για καταστήματα εστίασης και πολυκατοικίες, οικιακός κάδος 300 lt για δημιουργία κομπόστ και μικρά καδάκια 8 lt μεταφοράς βιοαποβλήτων), αλλά και για τις σωστές πρακτικές διαχωρισμού των απορριμμάτων στην πηγή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Μπίρμπας, οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Βασιλειάδης, Γιώργος Παπαδιάς, Νίκος Νικητάκης, Κώστας Φίλης και Γιάννα Χριστόγλου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Γιάννης Γκίκας, Λάμπρος Σκλαβούνος, Παναγιώτα Μερκουράκη-Νικολούδη και Κώστας Σάμιος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεόδωρος Σχινάς, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου.

Οι συντελεστές της Ανθοκομικής Έκθεσης Αιγάλεω προσκαλούν τους επισκέπτες να απολαύσουν το εμβληματικό άλσος της πόλης, να προμηθευτούν φυτά και λουλούδια σε προσιτές τιμές και να λάβουν χρήσιμες συμβουλές και γνώσεις για την περιποίησή των φυτών από τους γεωπόνους του Δήμου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής