Δήμος Ελευσίνας: Με νέο απορριμματοφόρο ενισχύεται το τμήμα Καθαριότητας

PACIFIC-SUN

Με νέο απορριμματοφόρο ενισχύεται το τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ελευσίνας. Πρόκειται για ένα όχημα μάρκας SCANIA, το οποίο θα ριχθεί στη μάχη της καθημερινότητας, με τον υπάρχοντα «στόλο» του τμήματος και θα συμβάλλει στην αποκομιδή σκουπιδιών, μπαζών και κλαδιών.

Το φορτηγό αποτελεί ευγενική δωρεά της ΔΕΔΔΗΕ. Τα τελευταία χρόνια, γίνεται σημαντική προσπάθεια από τον Δήμο, με σκοπό την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες, την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων στην πόλη, βελτιώνοντας τις συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας του προσωπικού.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Η καθαριότητα της πόλης και η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί για εμάς, ένα μεγάλο καθημερινό στοίχημα. Γι’ αυτό δίνουμε μία επίσης καθημερινή μάχη με τα συνεργεία και το προσωπικό του Δήμου Ελευσίνας. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η προσπάθεια είναι ορατή στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα.

Το ζητούμενο για εμάς είναι η ποιοτικότερη και αποδοτικότερη παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και με αυτόν τον γνώμονα συνεχίζουμε. Είναι όμως, δεδομένο πως για να πετύχουμε τα μέγιστα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται και η συμμετοχή των πολιτών.

Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΔΔΗΕ για τη θετική και άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και την αναγνώριση των προσπαθειών μας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής