Δήμος Ελευσίνας: Απαιτούμε την αποκατάσταση της πόλης μας, μετά τον ψεύδη και άδικο διασυρμό στα ΜΜΕ

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ελευσίνας αμέσως μετά την ανακοίνωση της παράτασης των επιπλέον περιοριστών μέτρων από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, έως και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου.

PACIFIC-SUN

Ο Δήμος Ελευσίνας στην ανακοίνωσή του ζητά απαντήσεις και «ηθική και οικονομική αποζημίωση των επαγγελματιών της Ελευσίνας και της Μαγούλας, που με κόπο και μόχθο προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Για δεύτερη εβδομάδα, η Κυβέρνηση αποφασίζει να επιβάλλει τοπικό lockdown στον Δήμο Ελευσίνας. Καλούμε την Πολιτεία και όλους τους συναρμόδιους, να μας εξηγήσουν τα δεδομένα τα οποία οδηγούν για δεύτερη εβδομάδα, σε “λουκετο” την πόλη μας, παραθέτοντας τα ακριβή στοιχεία που αφορούν κατ’ αποκλειστικότητα στον Δήμο Ελευσίνας.

Οι συνέπειες από το κλείσιμο των μαγαζιών είναι ανυπολόγιστες, την στιγμή που οι μεγάλες επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά. Απαιτούμε να έχουμε πλήρη και ενδελεχή δημόσια ενημέρωση για την κατάσταση στην περιοχή μας.

Απαιτούμε την ηθική και οικονομική αποζημίωση των επαγγελματιών της Ελευσίνας και της Μαγούλας, που με κόπο και μόχθο προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα τους.

Απαιτούμε την αποκατάσταση της πόλης μας, μετά τον ψεύδη και άδικο διασυρμό στα ΜΜΕ. Ως Δήμος, θα σταθούμε δίπλα στους πολίτες, τους επαγγελματίες και τους καταστηματάρχες, διεκδικώντας όσα μας ανήκουν».

Δείτε την ανάρτηση

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής