Δήμος Αθηναίων: Από την Τρίτη του Πάσχα ξεκινούν τα Ανοιχτά Σχολεία

Από το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, θα είναι και πάλι έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους, τα Ανοιχτά Σχολεία του Δήμου Αθηναίων.

PACIFIC-SUN

Τα Ανοιχτά Σχολεία είναι μία πρωτοβουλία που έχουν αγκαλιάσει πολίτες της Αθήνας κάθε ηλικίας, καθώς παρέχει τη δυνατότητα σε μικρούς με μεγάλους, να κοινωνικοποιηθούν στο οικείο περιβάλλον των σχολικών μονάδων της γειτονιάς, αποκτώντας μέσω του προγράμματος γνώσεις και εμπειρίες, εξασκώντας το νου και το σώμα και εξελίσσοντας τις δεξιότητές τους.

Πραγματοποιούνται μαθήματα pilates, yoga, swing, παραδοσιακών χορών και αεροβικής γυμναστικής, σεμινάρια κοπτικής – ραπτικής και δημιουργίας λαχανόκηπου για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά ιδιαιτέρως ελκυστικά είναι τα σεμινάρια δημιουργίας κινουμένων σχεδίων, το θεατρικό παιχνίδι, τα εργαστήρια πηλού, τα σεμινάρια σύγχρονου χορού και φωτογραφίας.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα θέσεις και πλήθος δράσεων που μπορούν να επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι, αρκεί να καλέσουν στο 2105277089 και να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής.

Τον Μάιο, το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία θα φιλοξενήσει την Εβδομάδα Αστρονομίας, στη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες στο φορητό πλανητάριο, να παρατηρήσουν τον ήλιο μέσα απ’ το τηλεσκόπιο και να περάσουν ευχάριστο χρόνο στα προαύλια των σχολείων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής