Διακοπή ρεύματος την Κυριακή 3/12 σε περιοχές του Κιλκίς

PACIFIC-SUN

Διακοπή ρεύματος προγραμματίζει ο ΔΕΔΔΗΕ αύριο, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 έως τις 14:00 σε οδούς της πόλης του Κιλκίς, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Ειδικότερα, διακόπτεται η ηλεκτροδότηση στις οδούς Μεσημβρίας από Πολυτεχνείου έως Αθηνών- Προφήτη Ηλία – Ευθυμιάδου – Ακαλανίου – Εθνικής Αντίστασης από Μανωλακάκη έως Μεσημβρίας – Κ. Γαβριηλίδη από Μανωλακάκη έως Μεσημβρίας – 25ης Μαρτίου από Τσιρογιάννη έως Μεσημβρίας – Καραολή Δημητρίου από Μανωλακάκη έως Βυζαντίου, Βυζαντίου από Πλάτωνος έως Μεσημβρίας – Κλειστού – Αισχύλου, από Κλειστού έως Μ. Αλεξάνδρου – Φιλίππου – Ηπείρου, από Φιλίππου έως Καραολή Δημητρίου – Αθηνών, από Μ. Αλεξάνδρου έως Δ. Σολωμού – Σμύρνης – Σάντας – Χαλκέων – Τραπεζούντος.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή των κατοίκων στην αποφυγή κάθε επαφής με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής