Μπακογιάννης: Στους αγρότες στηρίζεται ένα μεγάλο κομμάτι της εθνικής μας οικονομίας

Άνοιξε το σύστημα υποβολής νέων αιτήσεων για την ενίσχυση των νέων αγροτών και σύμφωνα με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ θα παραμείνει ανοιχτό έως τις 26 Νοεμβρίου.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η υποβολή, από τους υποψήφιους, Δήλωσης Ενιαίας Ενίσχυσης.

Με αφορμή την έναρξη υποβολής των αιτήσεων, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε ότι «στους αγρότες μας στηρίζεται ένα μεγάλο κομμάτι της εθνικής μας οικονομίας. Στη νέα γενιά των αγροτών στηρίζεται ο εκσυγχρονισμός της παραγωγής, οι καινοτόμες μέθοδοι και η ανάπτυξη των καλλιεργειών και του εμπορίου. Σε αυτή τη γενιά οφείλουμε να ανοίγουμε δρόμους, να είμαστε δίπλα της και να την υπηρετούμε παρέχοντας κάθε υπηρεσία και κάθε σχέδιό μας στη διάθεσή τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους βλέπουμε ως συνεργάτες και συνοδοιπόρους για να αλλάξουμε τα πράγματα και στην τοπική οικονομίας μας. Γι’ αυτό, κάθε πρόγραμμα που τους βοηθά, είναι εργαλείο μας. Το στηρίζουμε και το προωθούμε».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής