Απόπειρα αντιγραφής σε θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών στο Περιστέρι

Χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό γεννημένο το 1979 πέρασαν την Πέμπτη αστυνομικοί, γιατί εντοπίστηκε να επιχειρεί με ηλεκτρονικά μέσα να αντιγράψει, κατά τη διενέργεια θεωρητικής εξέτασης υποψηφίων οδηγών, στο Περιστέρι.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Αττικής, οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο υποψήφιος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου για τις προβλεπόμενες από την ποινική διαδικασία ενέργειες. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο υποψήφιος οδηγός, σήμερα πέρασε από τη διαδικασία του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον α’ αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και πρόεδρο του Σωματείου Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Δυτικής Αττικής, Νίκο Γρέτζελο, μας επιβεβαίωσε το περιστατικό και ταυτόχρονα δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι το Σωματείο καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες που διαβάλουν τις εξετάσεις οδήγησης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής