Αποκατάσταση αύλειων χώρων σε 13 σχολεία του Δήμου Αιγάλεω

Δεκατρείς αύλειοι χώροι σε σχολεία του Δήμου Αιγάλεω θα επισκευαστούν με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον δήμαρχο Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα, προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ με ΦΠΑ, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

PACIFIC-SUN

Τα έργα θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να καταστούν λειτουργικοί και να διασφαλίζουν τη δυνατότητα απρόσκοπτης χρήσης τους από παιδιά με αναπηρία. Οι παρεμβάσεις αφορούν τα παρακάτω σχολεία: 1ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 6ο Δημοτικό, 7ο Δημοτικό, 12ο Δημοτικό, 13ο Δημοτικό, 14ο Δημοτικό, 17ο Δημοτικό, 20ο Δημοτικό, 4ο Γυμνάσιο, 1ο Λύκειο, 3ο Λύκειο και 5ο Λύκειο Αιγάλεω.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των παλαιών δαπέδων των αύλειων χώρων με νέα ελαστικά συνθετικά (τύπου ταρτάν) δάπεδα ασφαλείας που θα πληρούν τις απαιτήσεις της Γ.Γ.Α., την αντικατάσταση των οργάνων (μπασκέτες) με νέα που να πληρούν τις απαιτήσεις της Γ.Γ.Α. και την επισκευή (αντικατάσταση, επέκταση) ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των αύλειων χώρων (φρεατίων κ.λπ.).

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

1 σχόλιο

  1. Ρενα γερα και ελπιζω η κινηση να ειναι γνησια αυθορμητη χωρις κομματικες σκοπιμοτητες.Κι εσυ κε Μπιρμπα δωσε λιγη προσοχη στα φρεατια.Πολλα ειναι φρακαρισμενα και αναδιδουν οσμες.

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής