Ανδρέας Παχατουρίδης: Ορκίστηκε για 6η συνεχόμενη φορά ως Δήμαρχος Περιστερίου

PACIFIC-SUN

Στο Θέατρο «Πολιτών» τελέστηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2023, η ορκωμοσία του Επανεκλεγέντα Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για 6 η συνεχόμενη φορά στο ανώτατο αξίωμα της πόλης, καθώς και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ο κ. Παχατουρίδης, κατά την ομιλία του, αφού έδωσε πρώτα συγχαρητήρια για την εκλογή των Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, τόνισε: «Η ενότητα, η συναίνεση, η αδελφοσύνη και η τοπική συνεννόηση, θα συνεχίζουν σταθερά να αποτελούν τις βασικές αρχές της πορείας του έργου μας, για την πόλη μας και την προκοπή της».

Για το μέλλον της πόλης, ο Δήμαρχος Περιστερίου, υπογράμμισε: «Το Περιστέρι, με ορίζοντα όχι μόνον το 2030, αλλά και τις επόμενες δεκαετίες, θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με ετοιμότητα, επάρκεια και επιτυχία, στα μείζονα μεγέθη των απαιτήσεων αυτών».

Στον χαιρετισμό του, ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην κορυφαία προσωπικότητα του Ανδρέα Παχατουρίδη, σημειώνοντας ότι τους συνδέει μια μεγάλη αυτοδιοικητική διαδρομή και προσωπική φιλία, καθώς και κοινές πλέον οι προσδοκίες για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Στο τέλος της τελετής, ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος αναφέρθηκε στο πρόσωπο του κ. Παχατουρίδη με ιδιαιτέρως τιμητικά λόγια, τονίζοντας: «Με πρόταγμα την αγάπη για την πόλη και τον λαό της, Εκκλησία και Δήμος να βρίσκονται πάντοτε σε μια πορεία συμπόρευσης. ΑΞΙΟΣ».

Πολιτικές προφορικές δηλώσεις ακούστηκαν από τους Επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας Γιώργο Σιδέρη και Ελένη Βαφειάδου. Την ορκωμοσία τίμησαν με την παρουσία του, ο Υπουργός Υγείας – Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Βουλευτής – πρώην Επίτροπος Ε.Ε. – Υπουργός – Δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, οι Βουλευτές Β2 Δυτικού Τομέα Γιάννης Λοβέρδος και Ανδρέας Βορύλλας, οι νέοι Δήμαρχοι Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου και Αιγάλεω Λάμπρος Σκλαβούνος, οι Δήμαρχοι Φυλής Χρήστος Παππούς, Γαλατσίου – Πρόεδρος ΠΕΔΑ Γιώργος Μαρκόπουλος, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, οι απερχόμενοι Δήμαρχοι Ιλίου Νίκος Ζενέτος και Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γρηγόριος Ζαφειρόπουλος, ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης του Περιστερίου και της Δυτικής Αθήνας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής