Αγοραστός: Δημιουργούμε τρεις σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές για την Αλόννησο

την ανάπλαση τριών παιδικών χαρών της Αλοννήσου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την έγκριση δημοπράτησης έργου, συνολικού προϋπολογισμού 82.811,43 ευρώ.

kelafas

Στην ανάπλαση τριών παιδικών χαρών της Αλοννήσου προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την έγκριση δημοπράτησης έργου, συνολικού προϋπολογισμού 82.811,43 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015», Άξονας Προτεραιότητας 6 «Παρεμβάσεις σε ακριτικές και νησιωτικές περιοχές» του Πράσινου Ταμείου. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και κύριος είναι ο Δήμος Αλοννήσου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός σημείωσε: «Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αλοννήσου βελτιώνουμε τρεις παιδικές χαρές μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου. Με την ολοκλήρωση των έργου της ανάπλασης αναδεικνύουμε τρεις νέους χώρους ψυχαγωγίας με όλα τα σύγχρονα μέσα. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε για χρήση στα μικρά παιδιά, καλαίσθητους χώρους με νέες και σύγχρονες δραστηριότητες, οι οποίες θα είναι απόλυτα ασφαλής και θα αναβαθμίζουν σημαντικά την αισθητική των παιδικών χαρών στο νησί. Το συγκεκριμένο έργο, περιλαμβάνει σημαντικές αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις εγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης τόνισε: «Πρόκειται για ένα έργο το οποίο οι κάτοικοι της Αλοννήσου το περιμένουν εδώ και αρκετό καιρό. Με τις νέες παιδικές χαρές οι οποίες θα πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές, έτσι ώστε να μπορούν και να αδειοδοτηθούν, δημιουργούνται συνθήκες ασφάλειας για τα παιδιά. Είναι ένα έργο συνεργασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αλοννήσου. Η συνεργασία και η συνέργειά μας με τον Περιφερειάρχη φέρνει έργα και αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών του νησιού μας».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής