Εθελοντικός καθαρισμός των ακτών από τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας

PACIFIC-SUN

Ραντεβού στην Ψάθα δίνει ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας το πρωί της Κυριακής 17 Ιουλίου με στόχο το περιβάλλον.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής και τον Ναυτικό Όμιλο Αλεποχωρίου απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, σε όλους τους συλλόγους και τις εθελοντικές οργανώσεις ώστε να δώσουν το παρόν σε μία δράση που απευθύνεται στην οικολογική μας συνείδηση, σε μία δράση που σκοπό έχει να δώσει το παράδειγμα της υπεύθυνης συμπεριφοράς.

Το εγχείρημα που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά είναι μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης που σκοπό έχει να τονίσει ότι η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους και ότι όλοι οφείλουμε να προστατεύουμε και να διατηρούμε τις θάλασσες και τις ακτές καθαρές.

O Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας έχει δηλώσει την παρουσία του και την πρόθεσή του να διατηρεί πεντακάθαρες τις ακτές του, δίνοντας το παράδειγμα αφού τον τελευταίο καιρό έχει ήδη προβεί σε εκτεταμένες επεμβάσεις καθαριότητας των παραθαλάσσιων περιοχών, προκειμένου εκείνες να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

«Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2016, για 2η συνεχή χρονιά, θέλουμε να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα σεβασμού στο περιβάλλον. Καλούμε κάθε δημότη και κάθε σύλλογο να δώσει το παρόν και όλοι μαζί να τονίσουμε την σπουδαιότητα για την προστασία και την καθαριότητα του περιβάλλοντος. Μας αξίζει και οφείλουμε όλοι, δημότες, επισκέπτες, Δήμος, Σύλλογοι, να διατηρήσουμε και να φροντίσουμε τις πανέμορφες παραλίες του Δήμου μας» δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη.

Πούλμαν θα αναχωρήσει στις 9:00 το πρωί από το Δημαρχείο Μάνδρας, ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2132014945.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής