Δήμος Ελευσίνας: Απαράδεκτη και προκλητική η στάση του ΟΤΕ

PACIFIC-SUN

Ο Δήμος Ελευσίνας με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει την στάση της εταιρείας ΟΤΕ, η οποία σύμφωνα με την δημοτική αρχή αρνείται να επισκευάσει την επικοινωνία στη Μαγούλα και την χαρακτηρίζει απαράδεκτη και προκλητική.

Από τις 2 Ιουνίου συμβαίνει ένα απίστευτου κάλλους γεγονός στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας. Το Δημοτικό κατάστημα, το ΚΕΠ αλλά και τα γύρω καταστήματα και οικίες έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο και επαφή με το διαδίκτυο, κάτι που για τη λειτουργία τόσο του ληξιαρχείου και του ΚΕΠ είναι τελείως απαραίτητο. Οι ληξιαρχικές πράξεις γέννησης και τα διάφορα χαρτιά που αιτούνται κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής είναι αδύνατο να εξυπηρετηθούν.

Παρά τις αλλεπάλληλες κλήσεις προς το ΟΤΕ και τα έγγραφα που έχουν σταλεί από το Δήμο μας, ο Οργανισμός αρνείται να επισκευάσει τη ζημιά, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών που εξυπηρετούνται καθημερινά από το ληξιαρχείο της Μαγούλας (γεννήσεις στο Θριάσιο Νοσοκομείο, κλπ) και το ΚΕΠ.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πολίτες που υφίστανται την ταλαιπωρία και να απαιτήσουμε από τους αρμόδιους να λύσουν επιτέλους το σοβαρό πρόβλημα.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής