Δήμος Αμαρουσίου: Δωρεάν και μειωμένου κόστους θέσεις σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε κατοίκους της πόλης, οι οποίοι ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

PACIFIC-SUN

Για ακόμη μία χρονιά υλοποιείται, το πρόγραμμα δωρεάν και μειωμένου κόστους φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, από το Δήμο Αμαρουσίου, παρέχοντας τη δυνατότητα στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες να καλύψουν μέρος των εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών τους.

Οι θέσεις φοίτησης εξασφαλίζονται χάρη στην πολύτιμη συνεργασία και στο υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των ιδιοκτητών φροντιστηρίων της πόλης του Αμαρουσίου, οι οποίοι, βάσει των δυνατοτήτων τους, διαθέτουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και για συγκεκριμένες τάξεις για τις παραπάνω κατηγορίες μαθητών.

Για την επιλογή των μαθητών συναξιολογούνται από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, η κατάσταση υγείας καθώς και το προσωπικό ενδιαφέρον των υποψηφίων.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται η κατάθεση μίας σειράς δικαιολογητικών, όπως εκκαθαριστικό οικονομικού έτους 2015 (Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου), φωτοτυπία ταυτότητας, πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή Βεβαίωση ανεργίας (αν υπάρχει) και αίτηση, η οποία συμπληρώνεται στο Γραφείο. Η υπηρεσία διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον δικαιολογητικά εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00-13:00, στα τηλέφωνα 213 2031 920- 929- 922- 927.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής