Ζαχαριάδης: Νέα χρονιά, νέα σελίδα για την χώρα

«Το 2018 θα είναι μια χρονιά καλύτερη από το 2017, το 2016 και το 2015. Δεν θα είναι χρονιά εκλογών, αλλά εξόδου από το μνημόνιο, μια μεγάλη επιτυχία για την χώρα και σε ουσιαστικό και σε συμβολικό επίπεδο», αναφέρει σε άρθρο του ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

PACIFIC-SUN

«Το 2018 δεν θα είναι χρονιά εκλογών, η πρόκληση είναι το 2018, αντί να στήσουμε κάλπες, να επεξεργαστούμε το ελληνικό πρόγραμμα για μετά το μνημόνιο. Το πρόγραμμα από το 2019- 2023, που θα μας επιτρέψει να επουλώσουμε τις πληγές που προκάλεσαν χρεοκοπία και μνημόνια, ώστε να μην βιώσουμε ξανά ανάλογες καταστάσεις», τόνισε.

Ο κ. Ζαχαριάδης στο άρθρο του επισημαίνει πως «μαγικές λύσεις για μείωση των φόρων δεν υπάρχουν, όσοι τάζουν μείωση φόρων, ή έχουν κρυφή ατζέντα εξαέρωσης των κοινωνικών υποδομών ή λαϊκίζουν και ζουν τα δικά τους Ζάππεια το 2018».

«Είναι αλήθεια ότι αυτά τα χρόνια, εξαιτίας της ύφεσης και της φοροδιαφυγής και προκειμένου να στηριχθούν ορισμένες κατηγορίες πολύ φτωχών συμπολιτών μας, ένα κομμάτι της μεσαίας τάξης υπερφορολογείται», παραδέχθηκε ο κ. Ζαχαριάδης και σημείωσε ότι «αυτό θα πρέπει, βήμα-βήμα, να διορθωθεί, για να μπορέσει η οικονομία να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική».

Για τις κοινωνικές παροχές προς τους ασθενέστερους, από την υπεραπόδοση της οικονομίας, ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε πως όσοι «μυρίζουν» εκλογές κάνουν λάθος, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι η φιλοσοφία αυτής της κυβέρνησης είναι ότι αν περισσεύει κάτι από τη νοικοκυρεμένη οικονομική διαχείριση να πηγαίνει σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Για τον στόχο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ζαχαριάδης είπε πως είναι «στις εκλογές του 2019 να διεκδικήσουμε μια νέα 4ετία. Αλλά αυτό το χάλι, με τα ελλείμματα και τα χρέη, που «τίναξε την μπάνκα στον αέρα» και μας έφερε τη χρεοκοπία και τα μνημόνια, που προκάλεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν θα το επιτρέψει στον εαυτό της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής