Τζανακόπουλος: Οι ζημιές θα αποκατασταθούν και οι πληγέντες θα αποζημιωθούν ταχύτατα

«Οι ζημιές θα αποκατασταθούν, οι πληγέντες θα αποζημιωθούν και αυτό θα γίνει ταχύτατα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Κυβέρνηση να αφήσει αυτούς τους ανθρώπους στο έλεος της καταστροφής», δήλωσε ο υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», τόνισε πως «βρισκόμαστε ακόμη στη φάση των επιχειρήσεων και της μεγάλης προσπάθειας να μην υπάρξουν άλλοι νεκροί. Υπάρχουν ακόμη αγνοούμενοι και αυτή είναι η πρώτιστη προτεραιότητα μας».

«Από εκεί και πέρα, τα στάδια αντιμετώπισης του προβλήματος είναι δύο» είπε ο κ. Τζανακόπουλος επισημαίνοντας ότι «πρώτα η καταγραφή των υλικών ζημιών ώστε να εκπονήσουμε ένα σχέδιο για την αποκατάσταση των πληγέντων καθώς υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που βρίσκονται στην κυριολεξία επί ξύλου κρεμάμενοι» καθώς και «η εκπόνηση ενός μεγάλου σχεδίου για την επίλυση του επί δεκαετίες προβλήματος της άναρχης δόμησης».

«Μόλις περάσει η έντονη κακοκαιρία και αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή, θεωρώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα προβούμε στις απαραίτητες ανακοινώσεις», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως «οι ζημιές θα αποκατασταθούν, οι πληγέντες θα αποζημιωθούν και αυτό θα γίνει ταχύτατα με όσο το δυνατόν πιο σύντομες διαδικασίες και χωρίς γραφειοκρατικά κωλύματα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Κυβέρνηση να αφήσει αυτούς τους ανθρώπους στο έλεος της καταστροφής».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής