Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης που εισήλθαν μετά τον ανασχηματισμό που αποφασίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνιας Αντωνοπούλου.

PACIFIC-SUN

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης που εισήλθαν μετά τον ανασχηματισμό που αποφασίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μετά τις παραιτήσεις του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου και της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνιας Αντωνοπούλου.

Οι δύο υπουργοί έλαβαν την απόφαση της παραίτησης μετά την αποκάλυψη ότι η Ράνια Αντωνοπούλου εισέπραττε επίδομα ενοικίου για σπίτι που νοίκιαζε στο Κολωνάκι, ενώ το δηλωθέν εισόδημά στο πόθεν έσχες ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

Τα νέα μέλη της κυβέρνησης έδωσαν πολιτικό όρκο. Πιο συγκεκριμένα, τη θέση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης. αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ορίζεται ο Φώτης Κουβέλης, ενώ υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ο Δημήτρης Βίτσας.

Υφυπουργός Παιδείας αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη, υφυπουργός Εργασίας ο μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Αθανάσιος Ηλιόπουλος και υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Κωνσταντίνος Στρατής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής