Ν.Τόσκας: Οι τρομοκράτες εκπροσωπούν μόνο τον εαυτό τους

Τον Λουκά Παπαδήμο επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνος Τσουβαλάς, μετά τη χθεσινή αναβολή.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Τόσκας εξερχόμενος του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός δήλωσε ότι η πορεία της υγείας του πρώην πρωθυπουργού πηγαίνει καλά και έστειλε μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Κυβέρνηση, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες.

Για αυτούς που έστειλαν τον φάκελο στον κ. Παπαδήμου, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν «επαναστάτες» εντός πολλών εισαγωγικών, γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα και έχει άλλη γνώμη. Και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν παρά μόνο τον εαυτό τους.

Τους έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός και πολύ σύντομα πιστεύουμε και εργαζόμαστε ώστε να βρεθούν στα χέρια της δικαιοσύνης. Είναι λάθος όταν κάποιοι, κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά, πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις, γιατί η Αριστερά πιστεύει ότι ο λαός είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές, ο λαός προωθεί τις πολιτικές καταστάσεις και ο λαός με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για το καλύτερο.

Ο αναπληρωτής υπουργός αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα για την διαδρομή του φακέλου καθώς και τα κενά ασφαλείας.

Τα υπόλοιπα που έχουν σχέση με τις αστυνομικές έρευνες, οι οποίες όπως καταλαβαίνετε συνεχίζονται, οι Αστυνομικές Αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν κάποιο αποτέλεσμα. Δεν θα ανακοινωθεί τίποτα αν δεν ολοκληρωθούν οι αστυνομικές έρευνες, είπε χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής