Γεννηματά: Η συνάντηση για το μέλλον μπορεί να γίνει μόνο σε προοδευτικό μονοπάτι

Ο χρόνος για την κυβέρνηση μετρά αντίστροφα εκτίμησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να φύγει το γρηγορότερο, γιατί η παραμονή της επιτείνει τα αδιέξοδα.

PACIFIC-SUN

Η κ. Γεννηματά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Το Βήμα» επεσήμανε ότι «η συνάντηση με οποιονδήποτε μπορεί να γίνει μόνο σε προοδευτικό μονοπάτι. Επανάληψη μοντέλων διακυβέρνησης που παγιώνουν και παρατείνουν την κρίση και τα αδιέξοδα δεν μας αφορά. Συμπλήρωμα κανενός δεν πρόκειται να γίνουμε».

Η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την πεποίθηση ότι για την ανασυγκρότηση της χώρας  απαιτείται «ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Ένα εθνικό πρόγραμμα  με νέο μοντέλο παραγωγής νέου πλούτου, προσέλκυση υγιών επενδύσεων και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Ερωτώμενη για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν σε διψήφιο νούμερο το Κίνημα Αλλαγής, η κ. Γεννηματά είπε πως «επιδιώκουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και θα τα καταφέρουμε.  Το Κίνημα Αλλαγής γίνεται  μέρα με την μέρα όλο και πιο δυνατό και αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο σε όλες τις δημοσκοπήσεις και σε εκλογικές διαδικασίες φορέων αλλά κυρίως στην κοινωνική δυναμική. Δημιουργούμε τη νέα μεγάλη σύγχρονη Κεντροαριστερά».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής