Επίσκεψη του Π. Σκουρλέτη στην Παλαιστίνη

Με την υπογραφή κοινής Δήλωσης για την συνεργασία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με την κατάθεση στεφάνου στο Μαυσωλείο του Yasser Arafat, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της επίσκεψης του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, στην Παλαιστίνη.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Σκουρλέτης πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Παλαιστίνιο Πρωθυπουργό και υπουργό Εσωτερικών, Dr. Rami Hamdallah και τον υπουργό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Dr. Hussein Al-Araj.

Ο υπουργός Εσωτερικών θα επισκεφθεί αύριο, τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, στα Ιεροσόλυμα και στη συνέχεια το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου θα γίνει δεκτός από την Α.Θ.Μ. τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’.

Ο κ. Σκουρλέτης μετέβη στην Ραμάλα σήμερα το πρωί, όπου συναντήθηκε αρχικά με τον υπουργό Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια με τον Παλαιστίνιο Πρωθυπουργό. Αμέσως μετά, στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, ο κ. Σκουρλέτης και ο Dr. Hussein Al-Araj, παρουσία του Πρωθυπουργού, συνυπέγραψαν τη Δήλωση για την προώθηση της αμοιβαίας συνεργασίας σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής