Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα, τη Μάνδρα, η οποία υπέστη σημαντικές καταστροφές από τις πλημμύρες τον περασμένο Νοέμβριο.

PACIFIC-SUN

Συμμετείχε σε σύσκεψη του δημοτικού συμβουλίου της Μάνδρας, μαζί με τοπικούς φορείς, ενώ τοποθετήθηκαν και κάτοικοι της περιοχής. Στη συνέχεια περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Μάνδρας και συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων τα οποία είχαν καταστραφεί.

Κάποιοι εκ των ιδιοκτητών τον ενημέρωσαν ότι αναγκάστηκαν να επισκευάσουν τα μαγαζιά τους με δικά τους έξοδα ενώ άλλοι -οι οποίοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα- δεν μπορούν να τα ανοίξουν ακόμη. Ανέφεραν ακόμη ότι σε όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλλουν οι πολίτες, η Πολιτεία και ειδικότερα η περιφέρεια είναι προκλητικά απούσα.

Κατόπιν, ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με κατοίκους των οποίων τα σπίτια είχαν καταστραφεί και οι οποίοι του είπαν ότι ο μεγάλος φόβος τους είναι να επαναληφθεί ανάλογη καταστροφή. Τέλος, επισκέφθηκε καφέ στην πλατεία της Μάνδρας και μίλησε με κατοίκους της περιοχής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής