Εφτασε στην Αθήνα ο Ερντογάν

Εφτασε στην Αθήνα λίγα λεπτά πριν τις 10:00 το πρωί, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας.

PACIFIC-SUN

Ο πρόεδρος της Τουρκίας αναμένεται σε περίπου 20 λεπτά να φτάσει στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, όπου θα τον υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και θα καταθέσει στεφάνι.

Στη συνέχεια, θα περάσει την πύλη του Προεδρικού Μεγάρου. Εκεί θα τον υποδεχθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και η σύζυγός του Βλασία Παυλοπούλου. Οι δύο άνδρες θα έχουν κατ ιδίαν συνάντηση και λίγο αργότερα, θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες συνομιλίες των δύο Αντιπροσωπειών.

Στις 13:30, ο πρόεδρος της Τουρκίας και η συνοδεύουσα αντιπροσωπείας θα μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα τον υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει ιδιαίτερη συνάντηση και στη συνέχεια, θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου.

Το μεσημέρι, στις 16:30, ο Τούρκος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το απόγευμα, στις 19:25, ο Recep Tayyip Erdoğan και η σύζυγός του θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο κ. Παυλόπουλος και η σύζυγός του, θα παραθέσουν επίσημο δείπνο.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τούρκος πρόεδρος, θα μεταβεί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης «Δημόκριτος». Εκεί θα τον υποδεχθούν, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Στη συνέχεια ο Recep Tayyip Erdoğan θα επισκεφτεί την πόλη της Κομοτηνής και το «Kirmahalle Cammi»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής