Δείτε ζωντανά την ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Ευρω-Αραβική Διάσκεψη

Η εναρκτήρια ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, στην Ευρω-Αραβική Διάσκεψη «Προς μια Σταθερή Συμμαχία», που θα πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής, στις 9 και 10 Νοεμβρίου.

PACIFIC-SUN

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 12:00 με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στις 13:00 με τον Πρωθυπουργό της Μάλτας, ζόσεφ Μουσκάτ, και στις 14:00 με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για την Ενεργειακή Ένωση, Μάρος Σέφτσοβιτς, οι οποίοι θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στις εργασίες της συνόδου.

Ομιλία στην 2η Ευρω-Αραβική Διάσκεψη

Η Ελλάδα ήταν πάντα σταυροδρόμι πολιτισμών και γέφυρα ανάμεσα σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Σε αυτήν την πορεία θα συνεχίσει. Ως πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας, κόμβος οικονομικής συνεργασίας και πολιτιστικών ανταλλαγών και κέντρο διπλωματικού και επιστημονικού διαλόγου για το μέλλον της περιοχής. Ομιλία στην 2η Ευρω-Αραβική Διάσκεψη «Προς μια σταθερή συμμαχία», που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Gepostet von Alexis Tsipras am Mittwoch, 8. November 2017

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής