Χαρακόπουλος: Η κυβέρνηση πιάστηκε στον ύπνο για τους ελέγχους στα αεροδρόμια

«Η απάντηση των αρμοδίων υπουργών για το ζήτημα των ταπεινωτικών ταξιδιωτικών ελέγχων που υφίστανται οι Έλληνες στα γερμανικά αεροδρόμια, επιβεβαιώνει τους φόβους μας. Η κυβέρνηση κυριολεκτικά ‘‘πιάστηκε’’ στον ύπνο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής τομέαρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

PACIFIC-SUN

«Θα ανέμενα οι αρμόδιοι υπουργοί να αναλάβουν ευθαρσώς τις ευθύνες τους και να μην κρύβονται πίσω από το γεγονός ότι η γερμανική πλευρά και για εσωτερικούς λόγους προχώρησε σε μια τέτοια απόφαση που ουσιαστικά υποβιβάζει τους Έλληνες σε δεύτερης κατηγορίας Ευρωπαίους πολίτες. Έστω και τώρα, ελπίζω να έχουν αντιληφθεί το τίμημα των επιπόλαιων χειρισμών τους στο μεταναστευτικό-προσφυγικό και τον αντίκτυπο φαιδρών απειλών κυβερνητικών παραγόντων για… εξαγωγή τζιχαντιστών στην Ευρώπη», συνεχίζει ο κ. Χαρακόπουλος.

«Η κυβέρνηση οφείλει να αποδείξει ότι αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα και σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές να επιτύχει την άρση των ταπεινωτικων ελέγχων», τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής