Μητσοτάκης: Χρέος της Νέας Δημοκρατίας να ενώσει τους Έλληνες και να τους οδηγήσει έξω από την κρίση

Στην Ελευσίνα περιόδευσε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της οποίας, επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.), την έκθεση «Βιομηχανική Ελευσίνα. Άνθρωποι και εργοστάσια», καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο της πόλης, ενώ συναντήθηκε με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπους φορέων και πολίτες.

PACIFIC-SUN

Μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Ελευσίνας, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Είχα τη χαρά να επισκεφτώ, σήμερα, την Ελευσίνα και να συνομιλήσω με το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο, για τα μεγάλα προβλήματα, αλλά και τις σημαντικές ευκαιρίες, που παρουσιάζει αυτή η πόλη.

Η Ελευσίνα είναι μία πόλη η οποία χτυπήθηκε σημαντικά από την αποβιομηχάνιση. Είναι, ταυτόχρονα, όμως, μία πόλη με σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες, ως προς την εκμετάλλευση του παραγωγικού δυναμικού της, αλλά, βέβαια, και ως προς την ανάδειξη της εξαιρετικά πλούσιας πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Στο πλαίσιο του συγκροτημένου σχεδίου που η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζει για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, περιοχές όπως η Ελευσίνα, θα βρεθούν στο επίκεντρο των αναπτυξιακών μας δράσεων. Διότι, μόνο με την προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων και την εκμετάλλευση του αναξιοποίητου εργατικού δυναμικού της περιοχής, μπορούμε να προσβλέπουμε, όχι μόνο σε ανάπτυξη, αλλά και σε σημαντική αποκλιμάκωση της ανεργίας».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου να σχολιάσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα, τα οποία ο ίδιος δημιούργησε. Καταφεύγει σε μία τεχνητή πόλωση, σε ένα ψεύτικο διχασμό, καθώς και σε μία ακραία ρητορική, η οποία δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου το οποίο περιμένουν οι πολίτες.

Δεν έχω καμία διάθεση να τον ακολουθήσω στον ολισθηρό κατήφορο τον οποίο έχει διαλέξει.

Χρέος μου και χρέος της Νέας Δημοκρατίας είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και να προτάξουμε ένα συνολικό σχέδιο εξόδου από την κρίση».

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μεθοδικότητα, με συνέπεια και με προσήλωση στον τελικό στόχο».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής