Κικίλιας: Το 80% – 85% των θυμάτων της βίας παγκοσμίως είναι γυναίκες

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας παραβρέθηκε, σήμερα, σε δράση ευαισθητοποίησης των πολιτών που διοργάνωσε η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με το συμβολικό σύνθημα «Τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο».

Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας
kiziplast
pacificsun

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κικίλιας δήλωσε: «Η σημερινή δράση της Γραμματείας Γυναικών της Νέας Δημοκρατίας γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Είναι τραγικό ότι το 80% – 85% των θυμάτων της βίας παγκοσμίως, δυστυχώς και στην Ελλάδα, είναι γυναίκες. Ενδοοικογενειακή βία, trafficking ή σε οποιαδήποτε μορφή της, η βία είναι μη αποδεκτή.

Στη Νέα Δημοκρατία έχουμε κοινωνικό πρόσωπο. Οι γυναίκες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στις ζωές μας. Είναι η μάνα, η αδερφή, η σύντροφος, η κόρη μας. Και όχι μόνο δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο, όπως είναι ο τίτλος της πρωτοβουλίας μας, αλλά τις αγαπάμε πάρα πολύ».

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here