«Πρεμιέρα» για την ηλεκτρονική υποβολή συνταξιοδοτικής αίτησης

Άνοιξε πριν από λίγη ώρα η υπηρεσία υποβολής συνταξιοδοτικής αίτησης μέσω διαδικτύου, στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

PACIFIC-SUN

Άνοιξε πριν από λίγη ώρα η υπηρεσία υποβολής συνταξιοδοτικής αίτησης μέσω διαδικτύου, στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με αυτή την υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα στους ασφαλισμένους που προέρχονται από τους φορείς που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΕΤΑΑ και Γ.Λ.Κ. (Δημόσιο), να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, εξ ίδιου δικαιώματος (γήρατος), αναπηρίας ή λόγω θανάτου, για τον ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, αυτομάτως θα αποδίδεται αριθμός πρωτοκόλλου, ο οποίος θα λαμβάνεται υπόψη στην επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος.

Η έναρξη της επεξεργασίας του συνταξιοδοτικού αιτήματος θα γίνεται με την κατάθεση των δικαιολογητικών που απαιτούνται στις υπηρεσίες που έχουν επιφορτιστεί με τον ΕΦΚΑ

Η επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος θα ξεκινήσει με την κατάθεση των ελλειπόντων δικαιολογητικών στις αρμόδιες υπηρεσίες ΕΦΚΑ.

Πρόσβαση στην νέα αυτή υπηρεσία μπορείτε να αποκτήσετε πατώντας εδώ.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής