Υπ. Εργασίας: Έκτακτο βοήθημα 1.000 ευρώ στους εργαζόμενους του Athens Ledra

Το υπουργείο Εργασίας επισημαίνει ότι αυτές τις τελευταίες κρίσιμες ώρες των διαβουλεύσεων για τη θετική επίλυση της διασφάλισης των θέσεων εργασίας και της πληρωμής των δεδουλευμένων, χρειάζεται απόλυτη προσοχή.

kiziplast
pacificsun

Το υπουργείο Εργασίας πράγματι, εδώ και καιρό, όχι μόνο είναι σε γνώση αλλά διαχειρίζεται με διακριτικότητα την υπόθεση μεταφοράς της επιχείρησης σε νέο επενδυτή, με μοναδικό κριτήριο την προστασία των εργαζομένων εκεί. οι εργαζόμενοι επίσης όχι μόνο είναι ενήμεροι όλων των εξελίξεων, αλλά έχουν πολλές και ουσιαστικές επαφές και συνομιλίες με τους υποψήφιους επενδυτές προσπαθώντας να διασφαλίσουν, όπως και το Υπουργείο, τα δικαιώματά τους.

Σε ότι αφορά τα περί καταγγελιών μερίδας εργαζομένων, επισημαίνουμε ότι η  συνδρομή του υπουργείου ήταν από την αρχή σταθερή και αταλάντευτη και με συγκεκριμένη πρακτική εφαρμογή: το υπουργείο σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ, σε συντομότατο χρονικό διάστημα, κατέβαλε στους εργαζομένους του ATHENS LEDRA το έκτακτο βοήθημα των 1000€/εργαζόμενο και παράλληλα κίνησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να αναγκαστεί η εταιρία να καταβάλλει δεδουλευμένες αποδοχές.

elatiriostrom

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here