Ογδόντα μία συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν ογδόντα ένα άτομα, προσήχθησαν εκατόν εξήντα επτά και έγινε έλεγχος σε εννιακόσια. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εξακόσια εβδομήντα επτά οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες δεκαεννέα παραβάσεις.

PACIFIC-SUN

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν στην Αργολίδα, τέσσερις άνδρες για ναρκωτικά, τρεις για καταδικαστικά έγγραφα, πέντε για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στην Αρκαδία συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ένα για καταδικαστικό έγγραφο και τέσσερις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Δύο συνελήφθησαν στην Κορινθία, για κλοπή, ένα για ναρκωτικά, ένα για καταδικαστικό έγγραφο, τέσσερα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις αλλοδαποί στην Κορινθία, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Συνελήφθησαν τέσσερις στη Λακωνία, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, έξι για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά, τρία άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δεκατέσσερα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δέκα γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, μία περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία, που είχε γίνει στις 25 Μαρτίου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου, για κλοπή. Επιπλέον, κατηγορούνται και οι δύο γονείς του ανήλικου ηλικίας 34χρονος και 33χρονη, για παραμέληση εποπτείας του. Από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, που είχε γίνει την 3 Μαρτίου στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες δώδεκα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, στην Αργολίδα, μικροποσότητα ηρωίνης, στην Κορινθία και 74,4 γραμμάρια και πέντε φυτά κάνναβης, στη Μεσσηνία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής