39 συλλήψεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά 39 άτομα. Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν 1.090 άτομα και 978 οχήματα, προσήχθησαν 70 άτομα και βεβαιώθηκαν 279 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

PACIFIC-SUN

Στο πλαίσιο της εξόρμησης ελέγχθηκαν 1.090 άτομα, καθώς και 978 οχήματα. Προσήχθησαν 70 άτομα και συνελήφθησαν 39 άτομα.

Από αυτά επτά άτομα συνελήφθησαν για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ένα για κλοπή, ένα για κλοπή τροχοφόρου, ένα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, δύο για παραβάσεις νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα, εννέα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δώδεκα αλλοδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Επιπλέον συνελήφθησαν ένα άτομο για παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, δύο άτομα για επαιτεία και τρία για λοιπά ποινικά αδικήματα.

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, 750 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 280 λαθραία πακέτα τσιγάρων, καθώς και διάφορα είδη παραεμπορίου.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 311 παραβάσεις και συγκεκριμένα: 279 παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. και επτά παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, δώδεκα παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, πέντε παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού και οκτώ λοιπές παραβάσεις.

Στις παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. περιλαμβάνονται εξήντα παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, τρεις για την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη), μία για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, τρεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, τρεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους, τέσσερις για ΚΤΕΟ και 205 λοιπές παραβάσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής