Ξεπέρασαν τις 600 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν, κατά τη διάρκεια του 24ωρου το Πυροσβεστικό Σώμα δέχθηκε περισσότερες από 600 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων, ανά την επικράτεια.

PACIFIC-SUN

Στην ευρύτερη περιοχή Αττικής, δέχθηκε 134 κλήσεις και συγκροτήθηκαν 21 συνεργεία με 50 υπαλλήλους, ενώ στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης, 120 κλήσεις και συγκροτήθηκαν δέκα συνεργεία με 25 υπαλλήλους.

Στην περιοχή των Σερρών, δέχθηκε 40 κλήσεις και συγκροτήθηκαν τέσσερα συνεργεία με οκτώ υπαλλήλους, στην περιοχή του Πολυγύρου, 55 κλήσεις και συγκροτήθηκαν έξι συνεργεία με 12 υπαλλήλους, στην περιοχή της Χαλκιδικής, 61 κλήσεις και συγκροτήθηκαν οκτώ συνεργεία με 16 υπαλλήλους και στην περιοχή της Κατερίνης, 26 κλήσεις και συγκροτήθηκαν επτά συνεργεία με 15 υπαλλήλους.

Ακόμη, στην περιοχή της Αριδαίας, δέχθηκε  12 κλήσεις και συγκροτήθηκαν δυο συνεργεία με τέσσερις υπαλλήλους, ενώ στην περιοχή των Γιαννιτσών, 18 κλήσεις και συγκροτήθηκαν τρία συνεργεία με έξι υπαλλήλους.

Στην Κρήτη οι κλήσεις άγγιξαν τις 100 κλήσεις και συγκροτήθηκαν επτά συνεργεία με 16 υπαλλήλους, ενώ στην Κέρκυρα, 31 κλήσεις και συγκροτήθηκαν επτά συνεργεία με 19 υπαλλήλους.

Στη Ζάκυνθο οι κλήσεις ήταν έξι και συγκροτήθηκε ένα συνεργείο με τρεις υπαλλήλους. Ισάριθμες ήταν και οι κλήσεις στην Αργολίδα και συγκροτήθηκαν τρία συνεργεία με εννιά υπαλλήλους. Επιπλέον το Πυροσβεστικό Σώμα αντιμετώπισε μεμονωμένα περιστατικά στη Σύρο και στην Κω.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής